Nieuws

KPN heeft op 24 april 2017 aangekondigd dat de producten ISDN1/2 Enkelvoudig (EV), ISDN2 Meervoudig (MV) en PSTN Meervoudig (MV) worden uitgefaseerd. Dit is hét moment om voor u als eindgebruiker te kijken naar andere opties, bijvoorbeeld Hosted Telefonie.

 

Wat houdt de aankondiging concreet in?

Dit betekent dat ISDN1/2 Enkelvoudig (EV), ISDN2 Meervoudig (MV) en PSTN Meervoudig (MV) vanaf 1 september 2019 op houden te bestaan.

Vraag: vanochtend ontdekten wij dat een collega die er een maand niet is, haar Out of Office niet aan heeft staan. Om dit voor haar te doen, hebben we haar wachtwoord nodig. Is het toegestaan om hiervoor het account te resetten, of stuit dat op privacy bezwaren? We hebben geen reglement dat ons toegang zou geven tot haar mailbox.

 

Antwoord: ook op het werk heb je recht op privacy – en ja, zelfs als je met vakantie bent.

Nederlanders hebben in het derde kwartaal van 2016 opnieuw een recordhoeveelheid MB's verbruikt via mobiele netwerken.

 

Het dataverbruik via 3G en 4G steeg in de maanden juli tot en met september naar ruim 50 petabyte (50 miljoen gigabyte). Dat is bijna 16 procent meer dan een kwartaal eerder, blijkt vrijdag uit de Telecommonitor van de Autoriteit Consument & Markt.

 

Ook het sms-volume groeide, naar 869 miljoen berichten.

Inmiddels is wifi binnen de hospitality branche geen nice-to-have meer maar een must-have.

 

Het bieden van veilige, betrouwbare, schaalbare, robuuste en snelle wifi aan personeel, gasten en leveranciers is tegenwoordig net zo kritisch als het verstrekken van goede service, schone lakens of een lekkere kop koffie.

 

Steeds meer gasten en medewerkers brengen eigen devices mee die een stabiele wifiverbinding vereisen. Daarnaast wordt wifi meer en meer gebruikt door kassa- of POS-systemen.

De opvolger van de Microsoft Surface Book krijgt geen afneembaar scherm en zal een normale laptop worden.

 

Dat meldt DigiTimes donderdag. De nieuwe Surface Book zou een clamshell-design gaan krijgen en eind maart of in april op de Amerikaanse markt worden uitgebracht.

 

Daarnaast meldt de bron dat de laptop voor ongeveer 1.000 dollar zal worden verkocht. Dat is een aanzienlijk lager bedrag dan van het huidige model, dat ongeveer 1.500 dollar kostte ten tijde van de lancering.

Wouter van Huis
Wouter van Huis
Op de Servicedesk proberen we zo veel mogelijk direct af te handelen, maar ook als we een wijziging of vraag doorzetten naar de 'tweede lijn' blijven wij verantwoordelijk voor de bewaking en opvolging.
Wouter van Huis
Wouter van Huis
Op de Servicedesk proberen we zo veel mogelijk direct af te handelen, maar ook als we een wijziging of vraag doorzetten naar de 'tweede lijn' blijven wij verantwoordelijk voor de bewaking en opvolging.