NDI banner
NDI levert ICT-diensten vanuit vier vestigingen aan 800 zakelijke klanten in de Randstad. We nemen de ICT geheel of gedeeltelijk uit handen, zodat onze klanten zich kunnen concentreren op wat er voor hen echt toe doet.
Oplossingen met persoonlijke aandacht
15 mei 2017Waarschuwing: Massale wereldwijde cyberaanval
Zoals dit weekend in diverse media bekend is gemaakt, is er een zeer gevaarlijk variant van ransomware in omloop. (Klik hier voor het artikel.) NDI heeft alle servers die bij ons in beheer zijn van de benodigde Windows patches voorzien, en wij adviseren dringend om dit ook op de Windows PC’s, laptops en tablets te doen. Dit kan door Windows Update te starten en te controleren of de laatste updates zijn geïnstalleerd. 
12 mei 2017Windows 10 telt half miljard gebruikers
Maandelijks gebruiken 500 miljoen mensen Windows 10. Dat waren er in september 2016 nog 400 miljoen.   Dat maakte CEO Satya Nadella woensdag bekend op de Microsoft Build ontwikkelaarsconferentie.   Inmiddels zijn er 100 miljoen actieve gebruikers voor Office 365. Microsofts virtuele assistent Cortana wordt elke maand door ruim 140 miljoen mensen gebruikt. Het is onbekend hoeveel van de interactie met stembediening gaat en hoeveel via getypte commando's.
01 mei 2017Cyberaanvallen met ransomware flink toegenomen in 2016
Het aantal cyberaanvallen waar gebruikgemaakt werd van ransomware is met vijftig procent toegenomen. Met ransomware kunnen criminelen van buitenaf middels malafide software data van mensen afschermen op een computer, die weer toegankelijk wordt door een bedrag over te maken.   Dat blijkt uit het rapport Data Breach Investigations Report (.pdf) van de Amerikaanse provider Verizon. Daarnaast hebben criminelen het nu meer gemunt op kwetsbare organisaties en bedrijven in plaats van individuele personen.
25 apr 2017Uitfaseren ISDN1/2 Enkelvoudig, ISDN2 Meervoudig en PSTN Meervoudig
KPN heeft op 24 april 2017 aangekondigd dat de producten ISDN1/2 Enkelvoudig (EV), ISDN2 Meervoudig (MV) en PSTN Meervoudig (MV) worden uitgefaseerd. Dit is hét moment om voor u als eindgebruiker te kijken naar andere opties, bijvoorbeeld Hosted Telefonie.   Wat houdt de aankondiging concreet in? Dit betekent dat ISDN1/2 Enkelvoudig (EV), ISDN2 Meervoudig (MV) en PSTN Meervoudig (MV) vanaf 1 september 2019 op houden te bestaan.